Pieter van Os B.V.

1.0 1 Review
Company name
Pieter van Os B.V.
Location
Snellestraat 44 5211en Den Bosch
Contact number
Listed in categories
Location map

Reviews

1 Review
1.0
 
Write a Review
1.0
Cd winkel Pieter van Os is bar en bar slecht. Oké ze hebben bijzonder veel muziek maar het zijn oplichters pur sang. Handelaars die misbruik maken van de verzameldrang van de muziekliefhebber.

1: Meer dan de helft van de winkel in nep. Zo zag ik cd's afkomstig uit het buitenland. Valse kopieën welke waarschijnlijk voor nog geen 2 euro gekocht zijn. Deze worden vervolgens voor belachelijke prijzen verkocht. Denk aan 20 euro!!
2: Personeel is onbeschoft en onbetrouwbaar. Wanneer je een cd koopt halen ze deze van achter en stoppen deze onopvallend in het tasje. Eenmaal buiten of thuis zie je dat het een gekopieerde cd of een zwaar beschadigde cd is. Wanneer je met deze cd terug gaat naar de winkel behandelen ze je als grof vuil.
3: Prijzen zijn belachelijk hoog en telkens krijg je als argument dat de cd lastig verkrijgbaar is. Onzin want bijna alles staat voor 30% van V. Os zijn prijs op bol.com.

Kortom: Koop vooral niet bij deze mensen. Mocht je klachten hebben adviseer ik om contact op te nemen met de consumentenbond.

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Pieter van Os B.V. or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details: website, location on man, working hours, photos and more.
Registered with us on
Share this listing
Send to WhatsApp Copy Link Share on Facebook Share on Linkedin